U bent hier:   Startpagina
Informatie loting
Bericht geplaatst op: 25-10-2017

Maandag 12 maart 2018

Vanavond zullen wij om 19.00 uur gaan loten. De nummers van de uitgelote leerlingen, die helaas dus niet naar De Nieuwste School kunnen komen, zullen wij rond 20.00 uur publiceren.

Lijst van nummers uitgelote leerlingen: mavo/mavo-havo
Lijst van nummers uitgelote leerlingen: havo/havo-vwo

Zoals beschreven in de lotingsprocedure en afgesproken met de andere scholen die loten werken wij met een wachtlijst.
Dit betekent dat indien een kind na de lotingsprocedure, maar vóór 15 maart 2018 16.00 uur, zich alsnog terugtrekt, deze plek wordt ingevuld door een laatst uitgelote leerling van de betreffende groep (groep mavo, mavo/havo of uit de groep havo, havo/vwo) die DNS als eerste keuze heeft opgegeven.

Vrijdag 9 maart 2018

Wij willen iedereen die zich bij ons heeft aangemeld hartelijk danken voor het in de school gestelde vertrouwen. In totaal zijn er 197 leerlingen aangemeld.

Voor vwo zijn er 48 aanmeldingen. Hiervan is 1 aanmelding ongeldig. We hoeven dus niet te loten. In de lotingsprocedure hebben we aangegeven dat we deze plekken aanvullen. Er zijn dus 3 plekken over. Deze plekken zullen we aanvullen met leerlingen die een havo/vwo advies hebben. Daar gaan we maandagavond ook voor loten.

Voor havo/havo-vwo zijn er 77 aanmeldingen. Hiervan kunnen 3 aanmeldingen havo/vwo naar vwo doorgeschoven worden (zie boven).

Voor mavo/mavo-havo zijn er 72 aanmeldingen. Hiervan zijn 2 aanmeldingen ongeldig.

De aangemelde leerlingen wiens aanmelding ongeldig is zijn door ons geïnformeerd.