Info ouders leerlingen groep 8

De Nieuwste School vindt het belangrijk dat een kind de schooltijd met plezier en succes doorloopt. De pubertijd is een fase waarin een kind zich cognitief en emotioneel sterk ontwikkelt. De juiste omgeving en begeleiding is daarin een belangrijke factor. De keuze van het kind voor het voortgezet onderwijs dat bij hem of haar past is bepalend voor een fijne jeugd en een goede start voor de toekomst. 

Wilt u weten of De Nieuwste School een passende school is voor uw kind dan kunt u daar op de volgende manieren achter komen.  

  • Op woensdag 7 en woensdag 14 december 2022 organiseren wij een informatieavond voor geïnteresseerde ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen die in groep 8 zitten. Aanmelden voor deze avond kan hierKlik hier om de online informatieavond terug te kijken van vorig jaar. 
  • U kunt de online open dag terug kijken. Klik hier om de online open dag terug te kijken. 
  • U kunt dit filmpje bekijken waarin we uitleggen hoe de school werkt.
  • U kunt de virtuele tour bekijken. 
  • U kunt ook een afspraak maken met de school. Dat kan door te bellen naar telefoonnummer 013-5812066 en dan te vragen naar Bas Leijen.

Op De Nieuwste School kunnen we per jaar 150 nieuwe brugklassers plaatsen. Dat komt omdat we niet de ruimte in ons gebouw hebben voor meer leerlingen. Het kan dus zijn dat we moeten gaan loten. Hier leggen we uit hoe we dat doen. 

De Nieuwste School was uitgenodigd voor het SBS programma 'Holland van Boven'. Bekijk hier het fragment uit de aflevering terug. 

Contactgegevens

Adres

De Nieuwste School
Sint Josephstraat 106
5017 GK Tilburg

Telefoon & e-mail

Tel. 013 - 5812066
E-mail: Contact

 

Belangrijke links

Groep 8
Nieuws

Social media

website is gerealiseerd door Web2Work